Mäder

Dokaz o učinkovitosti in kvaliteti

O blagovni znamki

Mäder je francoski proizvajalec, ki razvija in trži inovativne in visoko zmogljive premaze ter kompozite na področju industrije. Poslanstvo je podpirati razvoj in proces strankam z namenom zgraditi trajnostno politiko za planet in ljudi.

Skupina Mäder je mednarodni igralec na področju visoko tehničnih premazov in kompozitov. Z globalno mrežo svojim starkam ponuja inovativne rešitve na industrijskem segment.

Mäder je danes vodilno podjetje na področju premazov za železniško industrijo in pomemben igralec v industriji visolske tehnologije, kozmetike, bele tehnike, energetike, zabavne elektronike, gradbeništva ter konstrukcije.

PONUDBA

Vrste mešalnih sistemov

AVTO REPERATURA

Premahyd HI-TECH performance system

Inovativni izdelki iz družine Permahyd hi-Tech so namenjeni za barvanje avtomobilov in prispevajo k visoko učinkovitim delovnim procesom. Revolucionarna kemijska sestava omogoča večji nadzor nad delom, lažje niansiranje ter izjemno pokrivno moč, kar lahko dosežemo z enim samim nanosom.

Kratki časi nanašanja, hitro sušenje pripomorejo k velikim prihrankom pri delu in omogočajo izjemne rezultate. Sistem ima največ odobritev s strani proizvajalcev avtomobilov, kar dokazuje izjemnost v barvnem ujemanju.

AVTO REPERATURA

Premahyd system

Premahyd system je visokokakovosten sistem na vodni osnovi v avto reparaturi in temelji na posebni tehnologiji disperzij. Sistem predstavlja visokokakovostne dvostopenjske efektne barve, ki so v skladu z okolijskimi standardi Evropske unije.

INDUSTRIJA

Permafleet

Industrijski sitem, ki se prilagaja najrazličnejšim podlagam in omogoča različne stopnje sijaja. Omogoča specifične aplikacije in povečuje vrednost. Sistem z 10 vezivi in trdilci zagotavlja vse, kar potrebujete v industriji.

Zagotavlja popolno ujemanje na številnih podlagah, kot so: Jeklo, cink, aluminij, les, mineralne podlage, baker, plastika in medenina.

POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !