PRODAJNI PROGRAM

Ponujamo celostno rešitev

Avtoreperaturni program

Smo generalni uvoznik dveh vrhunskih avto reparaturnih znamk Standox in Spies Hecker, ki spadata pod okrilje svetovnega proizvajalca premazov Axalta. Svojim uporabnikom omogočata dolgotrajna in  kakovostna popravila vozil. Odlikujejo ju natančno reproduciranje barvnih nians, zanesljivi osnovni materiali in sijoči prosojni laki. Tesno sodelovanje z avtomobilsko industrijo, omogoča razvijanje ekonomsko učinkovitih sistemskih rešitev za manjše in velike delavnice, ki so potrjene s strani vseh vodilnih proizvajalcev vozil. Znamki Standox in Spies Hecker sta sinonim za vrhunsko kakovost ter inovativne rešitve - vedno v koraku s časom in potrebami uporabnikov.

Dopolnilni ličarski program

Brez natančne in kakovostne priprave podlage tudi najboljši laki ne omogočajo vrhunskih rezultatov. Zato so v naši ponudbi brusna in polirna sredstva, tesnilni ter zaščitni premazi, lepilni trakovi, zaščitni papirji ter folije. Vsi materiali so ličarju v pomoč, da hitro in kakovostno opravi svoje delo. Ob tem ne pozabljamo na zdravje ličarjev: v naši ponudbi so zato tudi zaščitne maske, rokavice ter lakirni kombinezoni.

Orodje in oprema

Lakirne pištole, brusilke in polirke, pralci za pištole, zračni filtri, različna stojala ter ostali pripomočki sestavljajo našo ponudbo orodja in opreme za ličarske delavnice. Izberete lahko med najboljšim električnim, pnevmatskim in akumulatorskim orodjem finskega proizvajalca MIRKA, pištolami in filtri nemškega proizvajalca SATA, švedskim proizvajalcem pralcev DRESTER in IR sušilcev IRT. Edinstven švicarski sistem za pranje pištol in orodja TECHNOFOX, ki ne vsebuje hlapnih organskih snovi, pa je namenjen vsem, ki želijo doprinesti svoj delež k varovanju okolja ter ustvariti zdravo delovno okolje.

Industrijski premazi

Linija premazov Permafleet Industry je izdelana na osnovi avto reparaturnih premazov pod okriljem svetovnega proizvajalca premazov Axalta. Prav zato lahko tudi v industrijskem segmentu dosegamo izredno visoke kakovostne zahteve, obstojnost pigmentov ter zanesljive premazne sisteme. Z mešalnim sistemom Permafleet Industry in pripadajočimi materiali sestavljamo premazne sisteme za gradbeno in kmetijsko mehanizacijo, stavbeno pohištvo, ograje in podobno. Z našimi laki zaščitimo in estetsko nadgradimo vsakovrstne površine od kovinskih preko lesenih, do sodobnih plastičnih elementov.

Naš partner Mäder Group razvija in izdeluje premaze, kompozite ter veziva z visoko dodano vrednostjo saj upoštevajo potrebe in zahteve končnih strank ter nudijo sistemske premazne rešitve izdelane za točno določenega uporabnika.

POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !