STANDOX

Kakovost v kombinaciji z učinkovitostjo

O blagovni znamki

Najboljša izbira za profesionalce, ki ne pozabijo na podrobnosti in sledijo perfekciji. Dovršena uporabnost, zagotavlja pregleden in dovršen sistem, ki ga profesionalni ličarji potrebujejo in želijo.

Standox je vodilni svetovni proizvajalec avtomobilskih lakov z največ odobritvami, s strani vodilnih svetovnih proizvajalcev avtomobilov. Le ti izkoristijo tehnične prednost vrhunskih izdelkov v procesih lakiranja in se lahko se zanesejo na sisteme, ki ustrezajo vsem potrebam in zahtevam.

PONUDBA

Vrste mešalnih sistemov

AVTO REPERATURA

Standoblue

Barvo ujemanje, tehnološka dovršenost in izpolnjevanje najvišjih standardov do del DNK Stadoblue. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji pigmentov ter z izjemnimi pretočnimi lastnostmi, je mogoče narediti gladke in nevidne prehode.

Standoblue je celovit premazni sistem v avto reparaturi, ki vključuje tako polnila, bazne premaze in prozorne lake, ki omogočajo najzahtevnejše zaključke v avtomobilski industriji.

Edinstvenost sistema se kaže v enem nanosu prašenja.

AVTO REPERATURA

Standohyd PLUS

Stadoyid Plus je bil prvi sitem v avto reparaturi, skladen s strogimiokolijskimi smernicami Evropske unije.Je del Standox Pro Future sistema izdelkov z nizko stopnjo topil.

Odlična natančnost barvnega ujemanja ter visoka učinkovitost, daje kredibilnost in številne odobritve s strani proizvajalcev avtomobilov temu potrjujejo.

INDUSTRIJA

Standox Basislack

Standox Basislack je sistem na osnovi topil, ki se uporablja v industrijskem segmentu. Odlično barvno ujemanje in tehnološka dovršenost omogoča vrhunski rezultat na področju mokrega lakiranja.

POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !