BLAGOVNE ZNAMKE

Stojimo za svetovno priznanimi

Standox

Standox je svetovno priznana blagovna znamka avtoreparaturnih  premazov podjetja Axalta Coating Systems. Uporabnikom nudi materiale vrhunske kakovosti ter poglobljeno svetovanje  za doseganje najboljših rezultatov.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

Spies Hecker

Spies Hecker je  ena izmed svetovno vodilnih blagovnih znamk avtoreparaturnih premazov podjetja Axalta Coating Sistems. Razvijajo optimalne in praktične rešitve na področju avto reparature, ki olajšajo in izboljšajo vsakovrstno popravilo karoserij.  

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

4CR

Podjetje 4CR ustanovljeno v mestu  Husum, Nemčija, leta 2004. Podjetje z močno blagovno, je raslo in se razvilo v enega vodilnih dobaviteljev materialov in opreme za področju avto reparature. Podjetje svoje izdelke distribuira v več kot 50 držav.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

Colad

Podjetje EMM international pod blagovno znamko Colad, razvija nove inovativne pripomočke, ki so bistvenega pomena za učinkovito delo ter uporabo barv. Izdelke lahko najdemo v avtomobilski, letalski, zabavni industriji ter še številnih drugih panogah.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

3M

Je proizvajalec inovativnih rešitev za različne industrije in trge. V ta segment sodijo tudi visokokvalitetni inovativni izdelki, za področje avto reparature, ki zagotavljajo boljše tehnološke rešitve, varnejše in produktivnejše delo.  

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

SATA

Sata Gmbh.Co.KG ima vodilni položaj po vsem svetu na področju tehnologij in opreme mokrega lakiranja.  Izdelke je mogoče najti v preko 100 državah po svetu.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

MIRKA

Finsko podjetje Mirka je globalno izvozno usmerjeno podjetje, ki svoje izdelke   za površinsko obdelavo površin  in precizno industrijo pošilja v preko 100 držav po vsem svetu.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

Mäder

Mäder je francoski proizvajalec, ki razvija in trži inovativne in visoko zmogljive premaze ter kompozite na področju industrije. Poslanstvo je podpirati razvoj in proces strankam z namenom zgraditi trajnostno politiko za planet in ljudi.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI

Teroson

Teroson je Henkelova vodilna blagovna znamka lepilnih, tesnilnih, prevlečnih, pritrdilnih in ojačitvenih rešitev v OEM sestavi vozil, popravilih in vzdrževanju vozil (VRM), industrijskih sklopih in aplikacijah v gradbeništvu.

VEČ O BLAGOVNI ZNAMKI
POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !