TEROSON

Globalna in razširljiva tehnologija

O blagovni znamki

Teroson je Henkelova vodilna blagovna znamka lepilnih, tesnilnih, prevlečnih, pritrdilnih in ojačitvenih rešitev v OEM sestavi vozil, popravilih in vzdrževanju vozil (VRM), industrijskih sklopih in aplikacijah v gradbeništvu.

Zgodovina blagovne znamke Teroson je stara več kot 120 let in je v letu 2018 ustvarila skoraj milijardo evrov prihodkov po vsem svetu. Blagovna znamka Teroson je globalna in razširljiva tehnologija, ki ponuja široko tržno in uporabno sposobnost; za inovativne, zanesljive in celovite sistemske rešitve, prilagojene potrebam stranke; z uporabo najrazličnejših tehnologij, kot so akrilat, bitumen, epoksi, etilen-vinil acetat (EVA), modificirani silanski polimer, poliamid, poliuretan, polivinilklorid (PVC), guma (butil), obnovljiv termoset, silikon, nenasičen poliester in vosek; v obliki penov, folij, trakov, obližev, ekstrudij, predelnih sten, membran in gelov ter disperzibilnih tekočin.

PONUDBA

Vrste mešalnih sistemov

AVTO REPERATURA

Premahyd HI-TECH performance system

Inovativni izdelki iz družine Permahyd hi-Tech so namenjeni za barvanje avtomobilov in prispevajo k visoko učinkovitim delovnim procesom. Revolucionarna kemijska sestava omogoča večji nadzor nad delom, lažje niansiranje ter izjemno pokrivno moč, kar lahko dosežemo z enim samim nanosom.

Kratki časi nanašanja, hitro sušenje pripomorejo k velikim prihrankom pri delu in omogočajo izjemne rezultate. Sistem ima največ odobritev s strani proizvajalcev avtomobilov, kar dokazuje izjemnost v barvnem ujemanju.

AVTO REPERATURA

Premahyd system

Premahyd system je visokokakovosten sistem na vodni osnovi v avto reparaturi in temelji na posebni tehnologiji disperzij. Sistem predstavlja visokokakovostne dvostopenjske efektne barve, ki so v skladu z okolijskimi standardi Evropske unije.

INDUSTRIJA

Permafleet

Industrijski sitem, ki se prilagaja najrazličnejšim podlagam in omogoča različne stopnje sijaja. Omogoča specifične aplikacije in povečuje vrednost. Sistem z 10 vezivi in trdilci zagotavlja vse, kar potrebujete v industriji.

Zagotavlja popolno ujemanje na številnih podlagah, kot so: Jeklo, cink, aluminij, les, mineralne podlage, baker, plastika in medenina.

POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !