O NAS

Z vami, že več kot 30 let.

O NAS
Z dobrim servisom in širokim področjem znanj na poti do vrhunskega rezultata.

Smo več kot zgolj trgovina: naši strokovni sodelavci vam svetujejo in predlagajo rešitve ukrojene točno vašim potrebam. Znanje in izkušnje z vami delimo na praktičnih izobraževanjih v lastnem šolskem centru v katerem redno gostimo zainteresirane ličarje, vodje ter lastnike delavnic, servisne svetovalce in cenilce. Z nami ste v vsakem trenutku pripravljeni na izzive trga.

FORUM COLORUM s sedežem v Domžalah, že od same ustanovitve leta 1990 zastopa eno izmed vodilnih avto reparaturnih znamk Standox,  ki se ji je kasneje pridružila še znamka Spies Hecker. Obe znamki avto reparaturnih materialov svoje uporabnike prepričata z inovativnimi, gospodarnimi in prilagodljivimi rešitvami za popravilo vozil.

Industrijske rešitve so del naše poti v prihodnosti, kjer s premium segmentov barv in lakov zagotavljamo najvišji nivo aplikacij v različnih segmentih industrije.

Naše vodilo je, da kupcem ponudimo sodobne materiale in storitve po meri uporabnika ter hkrati izpolnjujemo najstrožje zahteve za zaščito okolja in zdravja delavcev.

Profesionalnost

Naš kolektiv sestavlja ekipa strokovnjakov, ki vam bodo z veseljem prisluhnili in ponudili optimalne rešitve pri vašem delu. Usmerjenost v stranke in podpora, daje našemu podjetju dodano vrednost, kar stranke tudi cenijo. Našim strankam vedno prisluhnemo in se nemudoma odzovemo na njihove želje ter potrebe.

Kvaliteta

Zavedamo se, da je kvaliteta tisto, kar ceni končni uporabnik, zato v svojem programu nudimo visokokvalitetne premium izdelke, na področju barv, lakov in potrošnega materiala.

Podpora

Strankam vedno prisluhnemo, saj se zavedamo kompleksnosti barvni sistemov in aplikacij. S številčno tehnično ekipo, svojim strankam vseskozi sledimo in se odzovemo na sleherno težavo in jim s tem dokazujemo, da so za nas več, kot samo poslovni partner.

Stopite v stik z nami

Z veseljem se slišimo z vami

V podjetju Forum Colorum smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o produktih vam bomo z veseljem pomagali.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.