SPIES HECKER

Rešitev za najboljša podjetja v industriji

O blagovni znamki

Premium segment lakov ter ostalih premaznih izdelkov za avto reparaturo in industrijo, ki prispevajo k optimizaciji postopkov v delavnicah. Cilj sistemov je omogočiti vse korake, od nadzora zalog, do postopka mešanja, ki je varnejši učinkovitejši in hitrejši.

Trditev da je Spies Hecker partner avtomobilski industriji niso le prazne besede. Podjetje z največ odobritvami na področju avto lakov s strani svetovnih proizvajalcev avtomobilov. Sistemi avto lakov s prilagojenimi rešitvami, izpolnjujejo visoke standarde avtomobilske industrije in povečujejo dodano vrednost uporabnikom.

PONUDBA

Vrste mešalnih sistemov

AVTO REPERATURA

Premahyd HI-TECH performance system

Inovativni izdelki iz družine Permahyd hi-Tech so namenjeni za barvanje avtomobilov in prispevajo k visoko učinkovitim delovnim procesom. Revolucionarna kemijska sestava omogoča večji nadzor nad delom, lažje niansiranje ter izjemno pokrivno moč, kar lahko dosežemo z enim samim nanosom.

Kratki časi nanašanja, hitro sušenje pripomorejo k velikim prihrankom pri delu in omogočajo izjemne rezultate. Sistem ima največ odobritev s strani proizvajalcev avtomobilov, kar dokazuje izjemnost v barvnem ujemanju.

AVTO REPERATURA

Premahyd system

Premahyd system je visokokakovosten sistem na vodni osnovi v avto reparaturi in temelji na posebni tehnologiji disperzij. Sistem predstavlja visokokakovostne dvostopenjske efektne barve, ki so v skladu z okolijskimi standardi Evropske unije.

INDUSTRIJA

Permafleet

Industrijski sitem, ki se prilagaja najrazličnejšim podlagam in omogoča različne stopnje sijaja. Omogoča specifične aplikacije in povečuje vrednost. Sistem z 10 vezivi in trdilci zagotavlja vse, kar potrebujete v industriji.

Zagotavlja popolno ujemanje na številnih podlagah, kot so: Jeklo, cink, aluminij, les, mineralne podlage, baker, plastika in medenina.

POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !