NOVICE IN NOVOSTI

DRIVUS – stopite korak naprej s paketom za učinkovito upravljane ličarske delavnice

Digitalno določanje barv je bil  prvi korak proti optimalni organizaciji procesov v delavnici. DRIVUS je paket storitev za sodobno ličarsko delavnico od ličarskega dela pa vse do poslovodstva.

V delavnici:

Optimizirajte delovne procese v ličarski delavnici z edinim 100% avtomatiziranim procesom mešanja barv v mešalnici Daisy Wheel 3.0. Mešanje minimalnih količin prepreči nastanek ostankov in odpadka, proces mešanja se pospeši za ca. 50%, ličar pa se medtem lahko osredotoči na svojo primarno delo, saj proces poteka 100% avtomatsko, celo brezžično - odmerjenja s spektrofotometrom do namešane barve.

Daisy wheel 3.0
V skladišču:

Programska rešitev AIM za spremljanje zalog in porabe vsega avtoličarskega materiala, ki ga uporabljate v vaši delavnici. S spremljanjem zaloge program samodejno pripravi in pošilja naročila dobaviteljem. Vaša zaloga bo zato vedno na optimalni ravni, poraba nadzorovana, svoje delavce pa boste lahko nastavili na področja, ki delavnici dejansko prinesejo zaslužek.

AIM
V kontrolingu:

Brez dodatnih stroškov že danes lahko v delavnici uvedete sistem dela preko delovnih nalogov, preko katerih boste hitro analizirali vaš delovni proces, stroške in prihodke in v vsakem trenutkuvedeli koliko denarja vam opravljeno delo dejansko prinese.

Standowin IQ
V poslovodstvu:

Po analizi dejanskega stanja s katerim odkrijete ozka grla v delavnici in luknje kamor ponikne vaš dobiček, naročite naše poslovno svetovanje s katerim vam pomagamo do višjega zaslužka instabilno poslovanje tudi v naslednjih letih. Naročite se na storitev Bodyshop COCKPIT.

Drivus Bodyshop Cockpit

 

POTREBUJETE POMOČ ?

Stopite v stik z nami !